Aquamora Logo

Aquamora, liefde voor water.

 

Welkom op mijn website. Bedankt dat je interesse toont voor mijn product.

Ik hoop dat de informatie en/of het product je veel goeds zal brengen.

 

Eind januari 2010 werd dit schitterende idee aan mij doorgegeven en ik ben het dan ook direct uit gaan werken. Het resultaat vind je terug op de producten met een speciale afbeelding die werkt op de kracht van water.

 

Water, het kostbaarste "goud" op aarde!

Zonder water zouden wij niet kunnen leven hier op aarde. Net als ons lichaam bestaat ook de aarde voor 70% uit water. Water heeft unieke eigenschappen waarvan ik er een aantal wil opnoemen. Water is het meest flexibel en zachtst van alle producten op de wereld. Toch is het zo krachtig dat het stenen kan slijten. Bij water neemt de dichtheid af als het onder het vriespunt komt en de dichtheid neemt toe boven het vriespunt. Water is de enige stof op de planeet die in 3 vormen kan bestaan. Namelijk gas (waterdamp), vloeibaar (water) en vast (ijs). Water is het krachtigste oplosmiddel.

 

Na jaren van onderzoek zijn wetenschappers erachter gekomen dat water een geheugen heeft. Experimenten die in veel landen zijn gedaan, laten zien dat water ontvangt en een afdruk maakt van alle van buitenaf komende invloeden. Het onthoudt alles wat er in de ruimte om zich heen gebeurt. En van deze eigenschap van water heb ik gebruik gemaakt.

 

Ik wens je veel vreugde, geluk en gezondheid toe voor de toekomst!

 

Liefs Brigitte.

 

 

ROOD
blauw
geel
groen
oranje
paars
roze
slak